Visita de Compradors Internacionals al Workshop Buyer meets Catalonian Cellar

October 06, 2010
By winepleasures

Catalunya rep un important grup de compradors americans, asiàtics i europeus per donar-los a conèixer els vins elaborats a les 12 Denominacions d’ Origen Catalanes. 

Catavins (Fira de Sabadell) amb col·laboració amb Wine Pleasures organitza un esdeveniment de format Workshop per a un important grup de compradors de vi procedents dels Estats Units, Països Asiàtics i Europeus que viatgen expressament a Catalunya per degustar els vins, maridar-los amb els plats típics i com no, amb l’ intenció de realitzar comandes i establir relacions a mig i llarg termini. Durant els dos dies i mig del Workshop els compradors  realitzaran reunions privades amb unes 20 bodegues ubicades a  terres catalanes. L’ esdeveniment es celebrarà a Fira de Sabadell. 

Cal destacar la col·laboració de l’INCAVI i el seu Director General, Oriol Guevara qui impartirà un seminari dirigit principalment als interessos i necessitats dels compradors, titulat “The Catalan Model of Wine Making” 

Els objectius de l’esdeveniment es d’intercanviar percepcions, mostrar els nostres vins i conèixer les necessitats de els diferents mercats per satisfer les necessitats i demandes dels mercats representats i així comercialitzar els VINS DE LES 12 DENOMINACONS D’ORIGEN DE CATALUNYA en els 16 països representats al workshop. 

“L’organització de l’esdeveniment està sent tot un èxit, tenim 33 compradors molt motivats per viatjar a Catalunya i amb un alt nivell d’interès en descobrir els vins elaborats a Catalunya. Les bodegues inscrites valoren molt l’iniciativa ja que aconsegueixen reunions privades amb importadors sense tenir que invertir diners ni temps per viatjar a l’estranger” segons ens comenta Anthony Swift, Gerent de l’empresa Wine Pleasures.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Upcoming Events

Pin It on Pinterest

Share This
0
Your Registration