1ª Edició del Congreso i Workshop Internacional d’Enoturisme

January 11, 2009
By winepleasures

banner_72890_es5

NOTA DE PREMSA:

Wine PleasuresDel 24 al 27 de gener tindrà lloc a Sitges, el Wine Pleasures Congreso i Workshop d’Enoturisme. S’esperen més de 300 professionals de 30 països per presentar les principals iniciatives vinculades amb el turisme i el vi. Es tracta de la primera edició d’un certamen així a Catalunya i que comptarà amb assistents provinents de moltes regions vinícoles de tot el món.

A més, els assistents poden confeccionar el seu programa a mida, escollint aquelles ponències que més li interessin.

També, per fomentar el networking entre els participants s’oferirà un programa d’activitats enoturístiques per les tardes amb visites a cellers així com activitats relacionades amb el vi.

L’INCAVI hi participa amb la ponència “Xarxa social i intercavi de coneixement: la iniciativa debatdevi a Catalunya”, a càrrec del director general, Joan Aguado. Aquesta conferència serà el dissabte 24 al Port Sitges Resort.

Com a fet remarcable, el congrés compta amb una xarxa social a internet: Wine Pleasures International Wine Tourism Conference & Workshop; on s’actualitzen les novetats sobre el congrès i els assistents i conferenciants comencen a intercanviar informació.

Més informació: T. 93 897 70 48 E. info@winepleasures.com

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Upcoming Events

Pin It on Pinterest

Share This
0
Your Registration